Etusivu » Internet ja yritysten online- » Kansainvälinen markkinointi » 14000 BTU Portable Air Conditioner

14000 BTU Portable Air Conditioner

Yksi loistava jäähdytys teknologian mallit on kannettava ilmastointi (tai yleensä myös kutsumme nimellä PAC) malleja. Ja kun me puhua noin 14000 BTU kannettavat sähköikkunat yksiköitä, sitten voimme löytää useita merkkejä, jotka tarjoavat tällaisia. Mobiili ilmastointilaitteet, on jäähdytyksen tuotantokapasiteetista 14000 BTUs avulla voimme alueen 500 neliöjalkaa aloilla annetaan jäähtyä. Ja tässä artiklassa oletetaan tarkastelun tietoja näistä yksiköistä lähtöisin Amcor ja EdgeStar.

Kannettavat mallien valitseminen tallentaa enemmän rahaa energian käyttö ympärillämme Sää saavuttavat kiehuvaan kuuma lämpötila. Siirrettävien tyyppien voi yleisesti jäähdytetään tilaa alueen ja objektin tarkemmin. Ylätason tuotteen käyttöä 14000 BTU jäähdytys virran kapasiteetin kanssa Amcor on Amcor NanoMax C14000E yksiköt. Nämä yksiköt ovat väittivät NanoMax rivin voittajaksi. Amcor väittävät myös, näiden tuotteiden edellyttää yksinkertaisempaa tai mahdollisimman vähän monimutkainen huolto.

Joskus voimme vain vähän ongelman tietoja room koristeluun ja kannettavat Ilmastointi-yksiköiden rakenne. Ja se on yksi keskeinen kysymys, joka tekee Amcor NanoMax C14000E-yksiköt on sisätilojen tyyli mielessä. Miten on? Sen mukana tulee graniittiset kalusteet puun aksenttimerkkejä Ohjauspaneelin ja tämä tekee kohta sekä niiden tyyli näyttää kiiltävä ja Järjestä uudelleen. Ne ovat käytettävissä väri musta, valkoinen ja hopea. Ehkä koskaan kokemus on kannettava ac yksikön käytettäessä sitten johtaa huono vaikutus kuin valmiin tyylin tilaa, mutta se ei löydy näistä 14000 BTU kannettavat sähköikkunat yksiköistä, erityisesti, jos me käytämme näiden yksiköiden jäähtyä den, makuuhuone, Olohuone Kramppi.

14000 BTU kannettavat sähköikkunat Amcor NanoMax yksiköt on jo varustettu ajastin ohjelmoitava ominaisuus. Tämä ominaisuus on hyödyllinen käyttää energiaa viisaasti ja on myös erittäin hyödyllistä määrittää, kuinka kauan yksikkö suoritetaan aikaväli-ajoissa. Jos hakutoiminto joitakin tarkastelu internet sitten voimme löytää tiedot, jotka nämä yksiköt ovat väitti jopa 5 prosenttia tehokkaammin Tallenna energia-bill kuukausittain.

OK sitten uusi 14000 BTU kannettavat sähköikkunat dual letku mittayksiköt EdgeStar oletetaan keskustella. Niillä on ihanteellinen huoneen koon kapasiteetin jäähdytys, voi jäähtyä välillä 400 neliöjalkaa enintään 525 neliöjalkaa. Niiden termostaatti suunniteltu voi jäähdytetään lämpötila välillä 16 astetta Celsiusta 31.6 asteeseen celsiusta saakka. Termostaatilla näyttölaitteen voidaan määrittää Celsius parametri tai Fahrenheit parametri. Sitten ikkunan Kitin mukana maximal koko enintään 34 “ja mukana enintään 49″: a kyseessä laajentaa pakokaasun letku varten. Ja olemme juuri viimeksi säätää niiden asennuksen, joka on 10.5 Ampere, 110 volttia/60 hertsiä, 1200 Watt vaatimus vähän energiaa.

Jotkin 14000 BTU kannettavat sähköikkunat viileä letku EdgeStar internet yksiköiden välittää, että ne ovat yksi kannettava Ilmastointi jotka tarjoavat tiukat yhdistelmä jäähdytys laatua, tyyli ja teho suurempi tilaa alueilla jäähdytys tarkastelun. Ne ovat myös puhelun yhdellä kolmesta jäähdytin yksikköinä tuuletin, sähköikkunat, tilalle, joita voidaan käyttää kaikissa pitkä vuosi.

On unrelentless kesällä lämmön tehnyt huoneessasi, kuuma, stuffy ja epämiellyttäviä? On keskeinen Ilmastointi vanhentunut tehottomuus ja naurettavaa hinta? On oman asunto monimutkaisia kielletty voit asentamasta oman ulkoisen AC keskusyksikön? Olet yrittänyt ikkunan AC-yksikkö, vain, jos haluat löytää ikkunan ei tue tällaista laitetta? Jos vastasit Kyllä kaikkiin näihin kysymyksiin, Amcor Portable sähköikkunat on täydellinen konetta.

Ennen menen osaksi mitä Amcor Portable sähköikkunat käytetään, haluan selittää Btu tarkoitetaan, Ilmastointi. Jos olet Mietitkö, mitä BTU on yksi BTU on lämmitykseen veden yhtä astetta Fahrenheit yksi Englannin energian määrä. Ilmastointi, kannalta BTU viittaa Ilmastointi-yksikkö voi poistaa alueen lämpöenergian määrä. Kannettavat AC valittaessa on tietää, kuinka suuri Huoneessasi on. Lisäksi päinvastoin kuin suosittu vakaumukseen, isompi BTU-tason määrittämiseksi ei, AC on paras. Sen sijaan BTU-tasot on vastaavat sijoitat, kannettavat AC huoneen kokoiseksi. Jos asetit kannettavat AC 16 000 BTU-tason kanssa erittäin pieni huone, huoneen lämpötila esimerkiksi pudota, kielletään liian nopeasti alkaen hyvin kosteata lentoliikenteen AC-yksikkö. Lopulta tämä pieni huone olisi liian kylmä tai liian kosteassa.

Kannettavat ilmastointilaitteet suorittaa funktion jäähdytys- ja ilman kuivausta huoneen. Ne ovat hyödyllisiä paikalla jäähdytykseen, huone-ja attics. Niitä voi käyttää myös fanit tai sisälämmittimet. Haittapuoli on, että ne ovat kohtuuttomia. Ne ovat helpompi asentaa ikkunan yksiköiden ja ei mobiili ja vaivattomampaa. Yksikkö on pidettävä lähellä ikkunan, kuten kuumaa ilmaa on käytetyksi ulkopuolella. Kannettavat AC yksiköt on pakokaasun putken ja lisää vaahtoa. Vesi on valunut ämpäri tai käyttämällä kuivaukseen letku ikkunasta. Nämä ilmastointilaitteet ovat raskaiden (50 90 puntaa) ja tilaavievät. Ne kestää jopa 12 18 tuuman jalanjälki ja ovat 30 cm korkeus. Nämä yksiköt ovat energiatehokkuuden luokitukset. Korkea energiaa tehokkuuden luokitus (EER) tarkoittaa, että AC-yksikkö maksaa vähemmän suoritettavaksi pitkällä aikavälillä.

Jotkin kannettavat ilmastointilaitteet ovat 7500 8000 BTU ja voi jäähdytetään 150-200 neliön suu-huoneita. Nämä ovat pienin ja edullisimmista niistä. Jotkin aikana moottori on pysäytettynä, jäähtymis- ja tilalle erillään ja on mahdollista valita tahansa tilassa. Ajastin, ilmansuodatin, lämpötila näytön ja kolme jäähdytykseen ja tuulettimen nopeudet ovat erilaiset ominaisuudet. Yli 200 neliöjalkaa aloilla tarvitaan 9000 BTU yksikkö. Nämä ovat ioni-generaattori. On olemassa kaksi kokoa: 9500 ja 11500 BTU, joissa on useita nopeudet ja kaukosäätimen. Valuma-säilön hallussaan tiivistyminen. Eräät yksiköt on self-evaporating teknologia. Muutama on kapasiteetin 10000 tilaa 250 neliöjalkaa kaksi nopeus tuulettimen, pestävien BTU aktivoitu hiilen suodatin poistaa odor, kaukosäätimen ja 8 tunnin-ajastin.

Saapuvan hakusanat:

  • amcor viilennyslaite (1)

Liittyvät artikkelit: