Etusivu » Tietokone ja teknologia » Ohjelmisto » Ad-Aware poisto – miten voimassa asennus Ad-Aware
Ohjelmisto Luettu: 43

Ad-Aware poisto – miten voimassa asennus Ad-Aware

Ad-Aware on erittäin hyödyllinen. Ad-Aware voidaan helposti asentaa se myös olla päänsärkyä, kun haluat poistaa Ad-Aware tietokoneesta. Ehkä haluat poista vanha versio ja asenna uusin versio tai ehkä se on vanhentunut ja haluat luopua sitä. Riippumatta siitä, mikä se on, tässä artikkelissa kuvataan, miten voit pakottaa Ad-Aware Poista tietokoneen helposti.

Poistaa tietokoneesta manuaalisesti asennuksen Ad-Aware

1. Sulje kaikki ohjelmat avaaminen.

2. Napsauta Käynnistä-painiketta, valitse Ohjauspaneeli-välilehti.

3. Selvittää Lisää tai poista sovellus-sovelman Windows XP tai Windows 2000, ja sitten Valitse Poista ohjelma.

Tai valitse Windows Vistassa vasemmalta-luettelosta yläreunassa muuta tai poista sovellus-painike.

4. Selaa listaa alas ja Korosta Ad-Aware ja valitse Poista Poista asennus Ad-Aware Windows XP-tai Windows n/a Valitse Poista Windows Vistassa.

5. Käynnistä tietokone, kun tämä Ad-Aware poistaminen on valmis.

Up to täällä poisto ei ole vielä vielä, koska on joitakin kansioita ja kohteita Ad-Aware liittyvät vielä jäänyt tietokoneessa, joka estää toteutettava suunnitelman seuraavaksi. Ovat yleensä kaksi vaihtoehtoa, voit saavuttaa puhdas Ad-Aware poistamista. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää voit toteuttaa seuraavat toimenpiteet täysin poistaa sovelluksen:

1. Siirry asemaan C, ohjelmatiedostot, ja selvittää Ad-Aware ja poista sitten kaikki siihen liittyvät tiedostot suoraan tietokoneesta.

2. Valitse Käynnistä, Suorita ja käyttöön nollaliuoksen Regedit ja valitse sitten Enter rekisterin käyttöoikeus. Poista kaikki liittyvät avaimet:

Jos päätät poistaa manuaalisesti Ad-Aware, huomaat kuinka kova ja monimutkainen on. Lisäksi koska rekisterin on yksi tietokone, tärkeimmät osat, jos poistat vääriä arvoja tai tapahtumia ei ole, tuo lisää vahingoista järjestelmään. Miksi ei tehdä hyvin sitten helpompi ja nopeampi tapa?

Voimassa asennus Ad-Aware kanssa ammatillisten, luotettavien ja luotettavia poisto-ohjelma

Käyttämällä poisto-ohjelma auttaa käytännesäännöissä puhdas Ad-Aware poistaminen on huomattavasti kätevämpää kuin luulet. Lisäksi on paljon turvallisempi ja nopeammin. Voi pitää poistamasta vääriä tiedostoja, joka tuo troubles irtotavarana. Ohjelma nimeltä paras poistaa työkalu voi antaa sinulle käsin. Seuraavaksi on Katso miten helppoa se on päästä eroon hyödytön tiedostoja ja kohteita tämän ohjelman “voimassa Uninstall-toimintoa käyttämällä:

1. Ilmainen Lataa ja suorita paras poistaa työkalu.

2. Etsi suunta jos on saatettu ohjelma ja valitse voimassa asennuksen tärkein rajapinta.

3. Sitten paras Uninstall Tool-työkalun avulla voit selvittää ja poista Ad-Aware ja kaikki siihen liittyvät jälkiä selvästi.

Saapuvan hakusanat:

  • yhs-lavasoft (4)
  • kuinka poistan adawaren (1)

Liittyvät artikkelit: