Etusivu » Terveys ja kuntoilu » Vaihtoehto » Canine epilepsia: Anti-Epileptic huumeet että tulee tallentaa Your koiran Life
Vaihtoehto Luettu: 30

Canine epilepsia: Anti-Epileptic huumeet että tulee tallentaa Your koiran Life

Oppimisen rakkaat lemmikkieläimille on epilepsia voi olla surullinen ja pelottavaa; katsomassa sinun ottaa takavarikon koira voi olla jopa tiukempien. On arvioitu, 4 % kaikista koirien vaikuttaa neurologiset sairaudet, yksi yleisin edellytyksin vaikuttaa canines kanssa. Neurologiset sairaudet yleisimmin lähetetty geneettisesti ja usein käynnistämä ympäristötekijöihin, kuten stressi, sää- ja yleistä elämäntapa radikaaleja muutoksia. Aivan kuten ihmiset joka pet on erilainen, joten on tärkeää tunnistaa varhaisessa vaiheessa ongelmat vastaanottamaan antiepileptic lääkkeiden oikeaa yhdistelmää.

On tärkeää asiakirja teidän koiran ng atakeng jaksoista, kuten oman ammatillisen koulutuksen ei voi todistajien takavarikointien. Diagnosointiin ja hoitoon on hyvin riippuvaisia jaksot kuvaus. Hyvä tapa voidaan seurata jaksot on pitää hyvin yksityiskohtaisia lehdessä oman koiran elintarvikkeiden päiväannoksen ja liikuntaa. Päiväkirjan pitäminen tekee etsiminen käynnistin hieman helpompaa. Jos sinulla on kamera tai videokamera lähellä mukaan asiakirjan koskevat paremmin näyttöä. -Ohjeissa oman ammatillisen koulutuksen selvittää, onko lemmikkieläimille on perinyt epilepsia tai jos se on pohjana olevan ehdon oire. Epilepsia tarkan syyn on todella vaikea määrittää yleensä oman ammatillisen koulutuksen sulkea pois syiden poistamista prosessin ja suorittamalla joitakin testejä. Oman ammatillisen koulutuksen voi päättää tekemään MRI tai CT aivojen tarkistuksen sääntöön aivojen kasvaimia ulos ja spinal tap voi olla tarpeen määrittää, onko teidän koiran tarttuvan taudin. Normaali verikokeiden olisi suoritettava löytää toksiinien tai poikkeavuuksia, joka voi vaatia testejä. Läpi nämä kokeet voivat olla hyvin stressaavan lemmikkieläimille ja itse muistaa olkoon teidän koiran rentoutua, kun saat Kotisivu.

Ihanteellinen maailmassa teidän koiran epilepsia olisi täysin sairaus, mutta valitettavasti se on vain hoidettavissa useimmissa tapauksissa. Antiepileptic huumeita käytetään ohjaamaan takavarikointien. Annostus ja taajuus määritellään oman ammatillisen koulutuksen oman koiran tapauksessa vakavuudesta riippuen. Aivan kuten me jokainen koira on erilainen ja löytää oikean terapiassa edellyttää joitakin ja erehdyksen, että päiväkirjan pitäminen olla hyötyä. On määrätty canine epilepsia yleisin elämäntapaan Keppra, alias Levetiracetam. Keppra toimii hyvin, kuten koirien ei poistaa se niiden elinten niin pian kuin muiden huumeiden. Jos huumetta oleskelee kauemmin elin, pienentää annostus taajuus. Lisäksi Keppra ei ole uusia huumeiden eli hinta-tunnistetta ei pelottamaan voit. Tänään, voit ostaa yleinen Keppra, kuten se oli saatavilla Yhdysvaltoihin vuonna 2008. Yleinen Keppra toimii aivan yhtä hyvin ja sinun ei tarvitse maksaa paljon tuotemerkki Keppra varten.

Muista, että hoidon onnistumisen on hyvin riippuvaisia ja muut perheenjäsenet. Koirien, joilla on epilepsia voivat aloittaa elää pitkä, onnellista elämää; ottaa rutiininomaisesti ja rakenne on avain, oman koiran terveydelle. Jos haluat säilyttää lääkitystä kustannukset, älä pelkää kokeilla Postimyynti apteekeissa. Kanadan verkkoapteekkien voi olla elämän elämän näytönsäästäjän oman koiran-ja penniäkään Tallenna sinulle!

Saapuvan hakusanat:

  • Keppra annostus koira (1)

Liittyvät artikkelit: