Etusivu » Terveys ja kuntoilu » Vaihtoehto » Eri tyyppejä, artriitti olisi Know
Vaihtoehto Luettu: 140

Eri tyyppejä, artriitti olisi Know

Niveltulehdus on edellytys Jos nivelet tulehdusta. Niveltulehdus eri syistä ja ovat myös erityyppisten artriitti. Tämä käsittely riippuu tyypit. Alla on tämän taudin erilaisia.

Nivelrikko – kulumista-ja kestävästä niveltulehdus

Nivelrikko on tila, joka on aiheutunut yhdistelmä eri näkökohtia. Sitä kutsutaan usein kuin ‘kulumista-ja kestävästä’ artriitti kuin tämän tilanteen vuoksi yli juuri ajokaistan pois yhteisen pinnan. Tämä on yleisin artriitti ja yleensä mukana kipua ja rajoitettu liikkeen. Se esiintyy enimmäkseen polvinivelen ja lonkka.

Nivelreuma

Perheen Isä on sia valtion, joka aiheuttaa haittaa ja hyökätä omia ohjelmallinen-kudosten ja nivelet elimen. Perheen Isä on yleisesti käsien ja Jalkojen nivelet vaikutus ja aiheuttaa myös mutka, lapa ja kaulan ongelmia. Yhteinen paisuttamalla on usein täysin erillisiä Nivelreuma.

Nuorten Nivelreuma

Nuorten Nivelreuma on vielä toisen auto-vastustuskykyä tyyppi, mutta se on taipumus tehdä vaikutus lapsiin ja nuoriin. On laajavaikutteisten nuoriso Nivelreuma; eri kysymyksiä joillekin potilaille on vain yksi yhteinen osallistuvien ja muut monia ongelmia. Polvi on liittyvät tärkeimmät JRA alue on vaikuttanut.
Gouty niveltulehdus

Gouty artriitti on tila, joka on aiheutunut urate kuluessa yhteisen valmistettu kiteitä buildup. Urate kiteitä tuottamat outo jakautuminen Normaali-aine. Urate kuluessa yhteisen syyt gouty artriitti kerätään. Majorly haavoittuvuuden sisältävät osat ovat nivelet ovat big varvasosa ja polven. Tämän lomakkeen käytöstä artriitti on tehokasta hoitoa.

Pseudo-Kihti niveltulehdus

Pseudo-Kihti tekee samantyyppinen Kihti kuin niveltulehdus, mutta alkuperäinen ongelma on erilainen. Pseudo Kihti artriitti on kalsium talletukset kuluessa yhteisen buildup. Pseudo-Kihti ilmenee yleisimmin polvinivelen.

Lupus niveltulehdus

Lupus artriitti on yleisin ilmoittaminen Systemic Lupus Erythematosus tai SLE, kuten Nivelreuma. Se on auto-vastustuskykyä edellytys, jossa laitoksen immuniteetti aiheuttaa vahinkoa nivelet. Enimmäkseen nivelet vaikuttaa SLE ja myös käsissä, ranteiden ja polvissa.

Spondyloarthropathies

Spondyloarthropathies ovat melko harvinaista valtioita, kuten ankylosing, sodalities, psoriatic arthritis, Reiter n oireyhtymä ja enteropathic artriitti. Kaikki nämä edellytykset liittyvät muut troubles selkäkipuja, kantapää kipua ja muiden valtion kanssa. Spondyloarthropathies ovat näiden kromosomipoikkeavuustestin talousjärjestelmän, joka yleensä ajatteli potilaan genetics liittyvät.

Tarttuvan niveltulehdus

Tarttuvan artriitti aiheuttaa kipua polven johtaa tulehdusta. Lisätty tarttuvan urospuolisella nimiä koostuvat bakteeri- ja septic artriitti. Septic artriitti käsittelyjen tartunnan alkuperä riippuu mutta edellyttävät usein kirurgian freshen yhteisen tartunnalta.

Hemorrhagic niveltulehdus

Useita ehtoja voi aiheuttaa, verenlaskun yhteisen tulehdusta johtaa yhteisen sisällä. Nämä valtiot ovat hemophilia, pigmentoituja villonodular synovitis ja sirppi solun taudin. Kaikki nämä verta ja tässä lopulta johtaa aiheuttaa turvotuksesta ja kipua.

Saapuvan hakusanat:

  • pseudokihti (22)
  • psudokihti (3)
  • kihdin lääkehoito (1)
  • pseuda-kihdin lääkehoito (1)
  • pseudoartriitti (1)
  • pseudokihti ja ruokavalio (1)

Liittyvät artikkelit: