Etusivu » Ostokset ja tuotearviot » Lahjat » Kukat kieli
Lahjat Luettu: 8

Kukat kieli

Emme Lähetä kukkia monia syitä: ilmaista suru ja rakkaus, pyytää anteeksi ja erikoispäivät muistin…. Viivat viime hetken, Äitienpäivänä Bensiiniasema valitseminen oikeaa sävyä, tyyli ja viesti voi olla sekavaa, jopa intohimoinen ja halukkaiden horticulturalist. HALUAVAT ilmaista juuri oikean suojaustason tunteet, (mutta sulkematta näyttävät liian innokas!) nuorten ystäville asetukset lukemattomia voidaan disorientating sanoa vähiten.

Toisinaan seuraavanlaiset, varaosat ajatellut isiemme; koko historia, kukat antamista pidetään itse viestin: a rose on enemmän kuin pelkkä a rose, riippuen sen väri – vielä tämän tiedon on niin monet menetetty!

Victorians erityisesti määritetty emotionaalinen tarkoitettu tai aikomuksen yksittäisten tankoteelmät ja kymmeniä kirjoja oli kirjoitettu ja opiskeli kukat kieli: yksinkertainen posy handpicked wild kukat voi välittää lukuisista ajatustapamme; Punainen tyyppi, nyt niin usein ravintoloiden kitschier rivin suosikki joita käytetään vastaanottajan aching sydämessä! Arabiakumihapon (salaista rakkaus) tankoteelmät yhdistettynä ja celandine (iloista tulemaan) ja monimutkaisia viestejä voi välittämisen laittomat tavoilla, rakastaja rakastaja! Miesten ja naisten samankaltaisia agonise tyyppi ja kukkien järjestelyn lähettämään tietoja: väri väärä vaihtoehto ja yksinkertainen posy tyyppi voi lukea että stark hylkääminen rakkaus, arkuutta ja aikomuksen tarkoitettu lausekkeen asemesta.

Tänään tosin meidän suhde kukat ei ehkä ole niin monimutkainen, mutta oikea valinta on edelleen ensiarvoisen… hyvä kukkakauppias olisi ei vain voi opastaa tarkoitettu viesti ja valinnat asianmukaisuutta, mutta myös auttaa, varmista, että se on räätälöity talousarvion ja makuja.

Analysis Kukikas cryptologists siellä kätevän oppaan wanting, tässä on muutamia ilmaisulla määrätty joihinkin nation: n suosikki kukat, näiden Erikoistapahtumat:

Ruusujen, kuten monet kukat olivat kasvatettuja eri väreissä ilmaista eri tunteita: harmaan vaaleanpunainen liittyvät päivän tai hävittämiselle, coral ja oranssi sävyt, joka aikoo välittää… syvempää polttaminen intohimo punainen, tietenkin, on Tosi rakkaus edustaja samalla, kun rakkauden valkoinen ohjelmasisältöä on puhdas ja virtuous.

Keltainen ja valkoinen ruusujen seosta voi olla merkki ystävyyden, mutta varoiteta: keltainen neilikan symboloi pettymys ja hylkäämisen, jos haluat todella kuljettaa kotiin, muutaman yksinkertaisen hydrangeas voisi olla vihjailevia heartlessness ja frigidity (voit todella sanoa kaiken kukka!)

Tämä arvopolitiikalla vakaumukseen ei ehkä ole täysin mielikuvituksellinen; kuten niin monia meidän perinteitä jotkut tutkijat uskovat tiettyjen kasvien oli roolin Vuodenajat antiikin pakanalliseen kalenterissa. Se on helppo nähdä, miten vähän snowdrop, helmikuuta syvyydessä voi ottaa toivoa ja lohtu tarkoitettu.

Mahdollisuuksien mukaan kukat kielen perinne on oltava peräisin, hieman ajatellut varmasti menee kauan tapa – ja vähän tutkimus saattaa sallia, Edward Elgar sanat