Etusivu » Terveys ja kuntoilu » Lisävuodemaksua » Medicare täydentävän vakuutusyhtiöiden – mitä pienempi sitä parempi!
Lisävuodemaksua Luettu: 4

Medicare täydentävän vakuutusyhtiöiden – mitä pienempi sitä parempi!

Tuhannet ihmiset ovat poistamalla 65 joka päivä ja on pakko tehdä vaikeita päätöksiä koskevat Medicare täydentävän vakuutuksen. Lisäksi voit valitsemalla paras suunnitelman terveyttä etuuksia, valitset myös yrityksen, josta haluat ostaa. Yksi vaihtoehto on ostaa tunnettu yritys, joka sinun voi olla työskennellyt aiemmin Medicare-täydennysosassa-suunnitelma. Toinen vaihtoehto on tarkoitus päätöksen, perustuvat etuudet, hinnan ja asiakaspalvelu. Muistaa tärkeintä on, tämä päätös voi olla suora vaikutus terveyteen ja rahoitusjärjestelmän vakauden elämäsi keston ajaksi.

Medicare täydennysosassa suunnitelmien hyödyt ovat kaikki samat. Jokainen vakuutusyhtiö tarjoaa suunnitelmien A-N. He eivät voi muuttaa suunnitelmien erityisetuudet eikä niitä lisätä ylimääräisiä etuuksia suunnitelmat. Kaikki Medicare täydennysosassa suunnitelmat on standardoitu Center Medicare Services (CMS) ja hyvin säännelty. Suosituin Medicare täydennysosassa suunnitelmat ovat suunnitella F, suunnitella g ja suunnitella N.

Tietäen, että kaikki Medicare täydentävän vakuutuksen suunnitelmissa on tarkasti sama ja ainoa todellinen ero on kunkin vakuutusyhtiö päättää veloittaa niiden suunnitelmien hinta. Usein tunnettu vakuutusyhtiöiden veloittaa enemmän kuin vähemmän tunnettuja yritysten. Pohjimmiltaan ne ovat kantamisen palkkion valtava yrityksen liiketoimintaa. Tämä on ymmärrettävää, ottaen huomioon miljoonia dollareita, he viettävät rakentaminen tuotemerkin ja kaupan pitämisen kustannukset maksaa vuosittain. Pienempien yritysten myyntitilanteessa kuitenkin usein ne ovat huolehtivat niiden asiakkaille ja tarjoavat kohtuuhintaista suunnitelmien voitot.

Alhaiset hinnat Medicare täydentävän vakuutuksen suunnitelmat ovat tärkeitä, mutta asiakaspalvelu ei pidä unohtaa. Suuret vakuutusyhtiöt tarjoavat erinomaisen asiakaspalvelun ja ovat varsin nopeasti, kun lääketieteellinen maksamisessa. Pienet yritykset voivat tarjota suureksi avuksi ja maksavat laskut, kuten suuret yritykset. Etuudet kaikki sääntelee Medicare, mikä tarkoittaa maksaa täsmälleen sama Lääkäripalvelut. Ei käytännössä ole eroja, jos käytettävissä on edustaja, joka huolehtia kaikissa asiakkaan service ongelmista puolestasi.

Jotkin yritykset, jotka tarjoavat Medicare täydentävän vakuutuksen aikoo tarjota erityisiä ohjelmia, kuten EyeMed tai hopea lenkkarit. Nämä ohjelmat voivat tarjota Visio hoidon alennuksia tai muita wellness-ohjelmia. Silver lenkkarit-ohjelma on erityisen suosittu, kuten monet eläkeläiset saada vapaa kuntosalin jäsenyydet tämän suunnitelman kanssa. Ydin-etuudet ovat tietenkin tärkein osa Medicare täydentävän suunnitteleminen, mutta alennus ohjelmat voidaan pitää.

Yritykset, jotka tarjoavat Medicare täydentävän vakuutuksen kaikki tarjoavat saman suunnitelmat. Ainoa todellinen ero on veloittaa suunnitelmat hinta. Pienemmät yritykset ovat usein parempi kuin ne ovat alhaisempia hintoja. Hyvä broker voi vertailla tarjouksia jokaiselle yritykselle auttamaan Varmista, että voit ostaa kustannustehokkain vaihtoehto. Kun täydentävän vakuutuksen, älä unohda lääkemääräystä huumeiden suunnitelmien kysyä.

Liittyvät artikkelit: