Etusivu » Ostokset ja tuotearviot » Muoti tyyli » Naisten keksijöiden ja niiden keksintöjen, jotka Brought huomattavista muutoksista Lifestyle (2)
Muoti tyyli Luettu: 6

Naisten keksijöiden ja niiden keksintöjen, jotka Brought huomattavista muutoksista Lifestyle (2)

Marie Curie oli ensimmäinen henkilö on käyttää kahta Nobelin palkinnot. Hän jätti merkki muualla maailmassa ja osoittautunut naisten keksijöiden ja niiden keksintöjen olivat yhtä merkittäviä ja on noudatettava. Aviomiehensä kanssa hän teki edelläkävijän akkujen radioaktiivisuuden-kentässä. Pierre Curie havaittuja aviomiehensä kanssa kaksi uusia elementtejä radium ja polonium. Hän opiskeli nämä elementit vähennettäessä röntgenkuvaus ja totesi, että niitä voitaisiin käyttää tappaa kasvaimia, joka toi vallankumous lääketieteen alalla. Hän jakaa myös hänen Nobelin fysiikanpalkinto aviomiehensä kanssa.

Valerie Thomas keksi futuristinen harha-lähetin, ja se sai patentin samalle vuonna 1980. Hän keksi harha-lähetin on periaatteessa pidentäminen televisio kuvia, joissa on kolme kolmiulotteinen ennusteet, joka antaa henkilölle, katselet kuvia olemassa oikeuden eteen olohuoneessa illuusio. Tämä tekniikka käytettiin pohjimmiltaan elokuva salia, kanssa futuristinen illuusio lähetin tulevien tekniikka voi käyttää televisio liian. Valerie Thomas työskenteli matemaattisia tiedot-analyytikko ja monille NASA korkean profiilin hankkeiden projektipäällikkö.

Ellen Ochoa suunniteltu optinen järjestelmä tunnistaa markkinavääristymien toistuvia kuvioita. Hänen keksintö oli oma lajeihin. Pitää mielessä hänen keksinnön soveltamisalan se hyväksyttiin nopeasti ja käytetään on suurelta laadunvalvonta vaikka monivaiheinen osat ovat metallituotteita tuotantoyksikön. Hän oli patentoitu hänen keksinnön vuonna 1987. Lisäksi hän sai myös patentin varten, jonka avulla on hänen saatu optinen järjestelmä, jota voidaan käyttää valmistuksessa asioita robotically. Dr.Ellen Ochoa lukuun ottamatta on NASA tiedemies on myös an astronaut ja on käyttänyt tilaa työtunnit eli 719 tuntien enimmäismäärä.

Krisztina Holly kehittämä ensimmäisen tietokoneella luoduissa hologrammi, koko väri harkinta kanssa vuonna 1991. Hän sai paljon Arvonkorotus hänen tätä keksintöä. Lisäksi hän myös luotu “Stylus” kanssakäyminen tutkijoiden, Michael Cassidy ja John Barrus kanssa. Se käytössä asiakkaille tilauksen tavaroiden kanssa bar code scanning. Kanyá toisen keksintö on Visual ääni, jonka hän välitä luoton Cassidy Brookins ja Chris Brookins kanssa. Se on tietokoneen puhelinpalvelun kehitysympäristö Windows, jonka avulla tietokoneen insinöörien luoda kaikki yhden puhelinjärjestelmiä säännösten puhepostin, faksin lähettämistä ja soittaa saattamisesta ja vastaamalla perusteella.

Maailmassa on hämmästynyt, kun 12-vuotias tyttö Kanadasta, kanssa tulivat Rachel Zimmerman

Liittyvät artikkelit: