Etusivu » Ostokset ja tuotearviot » Muoti tyyli » Tietoja tiukka nyöritys korsetit
Muoti tyyli Luettu: 11

Tietoja tiukka nyöritys korsetit

Vaikka korsetit ovat suosittuja ominaisuus nykyaikaiselle naiselle vaatekaappi, tiukka nyöritys alkuperäisen käytännön, vasta viime vuosina on rajoitettu vain erikoislääkärin faneille. Tiukka nyöritys käytetään myös nimitystä korsetti tai vyötärö koulutusta ja on, jos Korsetin tiiviisti jamomalla muokata käyttäjän luoda pienempiä vyötärön ja parantaa asennon kuva. Jotkut ihmiset käyttävät myös tiukka nyöritys kokea seksuaalisen nautinnot korsetti tiukka sensaatio.
Tiukka nyöritys oli hyvin suosittu Viktoriaaninen aikoina, kun muodikasta ulkoasun oli, että pieni Vyötäröllä koko rintakuva ja avoimena, täydellinen Tiimalasi kuva. Tänään tiukka nyöritys ei juuri tarkastellaan kuin gothic muoti-lisävaruste, mutta kulkutasot ja high street mallit. Nykyään useimmat ihmiset Korsetin tavoitteena on ei, jos haluat luoda 13 tuumaa vyötärö mutta silmäilevät luku ja luoda tasaisesti sijoittamatta vaaraa terveydelle.

Miten valita oman korsetti

Jos haluat käynnistää tiukka-nyöritys voit on hyvä laatu-korsetti, ihanteellisesti yhden, joka on mukautettu Sovita kehon tehty. Halvat Alusvaatteet korsetti ostot eivät ole sopivia; Korsetti hyvämaineisille valmistajalta ostetun työskennellä kuitenkin tarjoavat, se sopii kehon täydellisesti.
Tiukka lacer kuin käynnistyksen yhteydessä noin 4-6 tuumaa vyötärö vähentäminen on turvallista ja järkevää tavoitteena. Mukavuutta ja helppokäyttöisyyden on suositeltavaa valita rintakuva korsetti mukaisesti kuin nämä voidaan suojalaseja alla vaatteet ilman, että niin havaittavissa.
Jos aiot olla yllään korsetissa pitkiä aikoja on suositeltavaa korsetti linjakonferenssien kuluneet estää epämukavuutta ihon alla.

Tiukka-pitsi Korsetin miten

Kun olet valinnut oman korsetti muista, että voit kiristää pitsit vähitellen, hieman kerrallaan. Kun tunnet mukava jälkeen kunkin tiukentamista, voit kiristää hieman tarkemmin. Jos se aiheuttaa kipua tai epämukavuutta, yksinkertaisesti irtoa uudelleen.

Helpoin tapa on tietysti on joku tehdä sinulle ja muistaa, että ylimääräiset nyöritys olisi vedettävä keskeltä, ei ole ylä- tai alareunassa. Yleisesti ottaen taustakangas Korsetin on hyvin samankaltainen kuin taustakangas kenkä puller silmukka vyötärö-rivillä.

  • Säikeen nyöritys ylimmällä kaksi reikiin ja vedä siten, että kummallakin puolella on nyöritys samanpituisia
  • Pitsi alaspäin luominen korsetti Leikkaa ulkopuolelle kunnes Korsetin vyötärön-kohta
  • Kun saat tähän ohittaa joukko sirkkoja ja säikeen kunkin pitsi luominen silmukan liikaa nyöritys kummallakin puolella korsetti ulkopuolelle samalla puolella
  • Suorittaa, taustakangas criss korsetti rajat muoti ulkopuolelta kunnes alareunan ja päättele pitsit, kuten jarrukenkien-pitsi.
  • Voit sitten käyttää puller-silmukoiden korsetissa piirtämiseen ja aloita tiukka nyöritys.

Vihjeitä yllään Korsetin

Kun olet valinnut oman korsetti muista, että voit kiristää pitsit vähitellen, hieman kerrallaan. Kun tunnet mukava jälkeen kunkin tiukentamista, voit kiristää hieman tarkemmin. Jos se aiheuttaa kipua tai epämukavuutta, yksinkertaisesti irtoa uudelleen.

Kun käyttäjän korsetti tiiviisti jamomalla varo syödä raskaiden elintarvikkeisiin tai liian monta fizzy juomien kuten Tämä jättää the Best Cookie vatsaa ja lähetetty.
Jos oman vyötärö ovat koulutuksen suositellaan, yhteyttä korsetti voit käyttää päivittäin vähintään 12 tuntia. Tekemällä tämän päivittäin noin 18 kuukautta saavuttaa pysyvää vyötärö vähentäminen.

Liittyvät artikkelit: