Etusivu » Talouden » Varmista, että vinkkejä tehdä turvallisen kaupankäynnin pieni YMP: varastot
Talouden Luettu: 2

Varmista, että vinkkejä tehdä turvallisen kaupankäynnin pieni YMP: varastot

Kun yksittäinen sijoittaja työjärjestykseen hänen hihat koota ja perehtyä tarkemmin pörssien seuraava suuri voittaja harjoittamiseen, monet Käynnistä paikassa on pieni YMP-alalla.

Kuten muut Kapitulaatio koot (kirjainkoko on sellaisen kannan markkina-arvo), ei kukaan voi kokonaan sopivat tarkka määritelmä, mutta yritykset mukaan 2 miljardia dollaria pidetään usein kapiteelit. Sekoittaa edelleen ongelma, on myös “pennin varastojen”, jotka todella on mitään tekemistä isojen kirjainten kokoa mutta ovat varastot, jotka kaupan erittäin edullisesti.

Vaippaikäisiä, kuten nämä yritykset ovat usein edelleen niiden kehitykselliset vaiheessa. Tässä vaiheessa ne näytteille ominaisuuksia, joka maksaa ne mahdollisesti massiivinen lisääntyminen ja äärimmäisen hitaamman volatiliteettia.

Valtava lisäys potentiaaliaan on luonnollisesti osa, joka vetoaa useimmat sijoittajille. Joka ei halunnut saada Microsoft sen alussa päivän kaupankäynnin? Kysymys on tietenkin, jotka tiesivät tietoja Microsoft takaisin sitten?.
Se on usein someones ei toimielinten, jotka ensin saada pohjakerroksessa. Analyytikot, jotka työskentelevät suuria pankkiiriliikkeet yleensä ei ole aikaa kehittyä pienten yritysten kattavuus ja institutionaalisten sijoittajien on yleensä kuinka paljon he omistavat yhden yrityksen rajoitukset.
Pieni YMP varastojen on oltava selvillä siitä, että on mahdollisuus saada suuri n: o varastojen ostamiseen benifit ja haitat on hyvin vähän tietoa investoimalla edelleen käytettävissä näiden kalakantojen osalta. Monet sijoittajien luottamus markkinoiden “tehokkuus”. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki tiedot on erityisesti pienten YMP: n kannan vihjeitä, markkinoille voi “pikaisesti hinta” kaikki varastossa. (Jos tietoja usein puuttuu) kapiteelit tapauksessa lauseen voidaan on mahdollista tehottomuutta markkinoilla voitto. Monet sijoittajien voi muistaa, että se ei ollut liian kauan sitten vaakalaudalla hinnannousuun vain katsomaan hinta-diassa, kuten markkinoille alkoi korjaamaan nämä tehottomuutta mukaan seuraavia pieniä YMP varastojen vihjeitä kaupankäynnin kohteena monia pieniä YMP: n techs.

Tuotot sijoittajille luultavasti pitäisi näyttää muualla. Kapiteelit pitkälti säilyttämään riippumatta hitti kypsymisen mahdollisten pudota rahaa. .

Varmasti sijoitusrahastojen pieni YMP: n kannan vihjeitä joka auttaa siirtymä neljännesvuositason monipuolistamalla. Kuitenkin sijoittajille, jotka haluavat tulla jälkeen pieni YMP helatorstai suuri yhteisen maatalouspolitiikan alalla, sijoitusrahastojen voi antaa alaspäin. Usein välttää, mitä kutsutaan “tyylin drift” keskinäistä rahaston Managerin tradingin onnistumisen paikkaan yksinkertaisesti, koska se on Uloskasvanut isojen kirjainten määrä. Tämä saattaa olla hyödyllistä varojen jakamista tarkoituksiin, ei ole valittamalla haluavat katsella “kasvaa” yrityksen sijoittajille.

Liittyvät artikkelit: